maanantai 8. heinäkuuta 2013

Veitsetön kasvojenkohotus


Tässä tietoa ikuisen nuoruuden saloista: veitsetön kasvojen kohotus ja miten se tehdään!



Toinen puoli käsitelty galvaanisella sähköllä. Arvaa kumpi...

Olet varmasti törmännyt uutisiin kauneusleikkausten järkyttävistä tuloksista. Kauhukuvat leikkausten jälkeisistä komplikaatioista ja epäonnistuneista leikkauksista ovat saaneet ainakin minut ihmettelemään, mitä ihminen on valmis tekemään kauneutensa takia. Tämän lisäksi ihmiset tuntuvat sokeutuvan kauneusleikkausten tulosten suhteen: toinen toistaan järkyttävämpiä naamoja voi ihmetellä seurapiiriuutisissa. Donatella Vercase, edesmennyt Michael Jackson, Mickey Rourke jne. Kaikki ovat varmasti nähneet muutaman kuontalon, jotka kuuluisivat friikki-galleriaan ihmeteltäviksi.



En kiellä, etteikö jonkin sortin kasvojenkohotus olisi käynyt joskus mielessäni. Torsoplastiakin kiinnosti tiettyyn pisteeseen asti. Mutta onneksi minulla ei ole koskaan ollut rahaa pistää näihin operaatioihin. Ja ehkä järki olisi tullut vastaan, vaikka rahaa olisikin ollut.

 Olen seurannut mielenkiinnolla verkostoni "tunnetuimpia muodonmuuttajia" (ks. ensimmäminen kuva) ja kuullut heidän tarinoitaan. Aina jossain vaiheessa on tullut vastaan epäilys kuvamanipulaatiosta, mutta kun näitä samoja naamoja on nähnyt livenä ja videolla yhden kerran kasvohoidon jälkeen toinen puoli kasvoista selkeästi muuttuneena, ei voi kuin uskoa. Uskoa on vahvistanut itsellä vähitellen tapahtunut muutos. Tosin töitä on tämän eteen olen tehnyt paljon. Ja teen edelleen. Yli 40 kg:n putoaminen yli 50-vuotiaana on jättänyt jälkeensä paljon ylimääräistä nahkaa jota pitää tiivistää. Joskus toivon, että olisin lähtenyt tämän verkoston matkaan jo paljon aikaisemmin.


Neljän viikon käytön tuloksia

Antiaging-verkostoni lippulaivat, kiinteyttävä ja kohottova laite, geenien toimintaa palauttavat ihonhoitotuotteet sekä ihon hyvinvointia ylläpitävät ja vahvaistavvat anntioksidantit, ovat tehotrio, jotka toimivat. Laite perustuu galvaanisen sähkövirran tehoon. Tätä on käytetty kauneudenhoidossa jo vuosikymmeniä, mutta vasta yhtiömme muokkasi laitteiston sellaiseksi, että hoitoa voi tehdä itse itselleen omassa kodissaan. Tai missä vain ja milloin vain.



Liian paljon ei voi myöskään painottaa sitä, että kaikki verkostomme tuotteet ovat lähes 100 % luonnonmukaisista aineista. Ne eivät sisällä keinotekoisia aineita eivätkä mineraaliöljypohjaisia johdannaisia. Mineraaliöljyistä saat lukea kokonaisen vuodatuksen verran myöhemmin.

Kasvolaitteen sähkövirta toimii hoitoaineen saattajana ihon alle. Laite tunnistaa käsiteltävän ihon laadun, ja hoidosta tulee näin ollen yksilöllinen ja hoidettavalle ihotyypille suunniteltu. Hoidon alussa tehdään hoitoa valmisteleva syväpuhdistava hoito. Laitteen ensimmäinen ohjelma saa laitteessa aikaan negatiivisen sähkövirtauksen, joka työntää niinikään negatiivisen hoitoaineen syvälle ihohuokosiin ja ihon alle. Tämä aine tarttuu mm. epäpuhtauksiin, ollen valmiina viemään nämä pois. Ylimääräinen geeli poistetaan iholta kostealla pyyhkeellä.

Seuraava ohjelma muuttaa laitteen sähkövirran positiiviseksi. Positiivisesti varautunut on myös hoitava geeli, joka laitetaan kasvoille ennen hoitovaihetta. Laite vetää epäpuhtauksiin kiinnittyneen negatiivisesti varautuneen puhdistavan geelin pois. Sen mukana lähtee myös lika. Samalla laite työntää positiivisesti varautuneen hoitoaineen syvälle ihoon ja sen alle. Hoitogeelin tehoaineet sisältävät erinomaisen antioksidanttisuojan E-vitamiinin ansiosta. Lisäksi tehoaineissa löytyy mm. arginiini, ruusu, santelipuu ja jasmiini. Nämä ainesosat rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Magnesium lisää soluenergiaa ja asparaatti tasoittaa ihon ph:n. Käsittelyn jälkeen iho vastaanottaa 70 % tavallista paremmin hoitavia aineita jopa seuraavat 48 tuntia. Hoidon vaikutus on siis pitkätehoinen.



Täsmä-voide auttaa laitteen tuella sitkeitä syvempiä juonteita tasoittumaan. Voiteen sisältämä peptidit aktivoivat ihon omaa kollageenituotantoa. Kollageenihan on se aine, jota kosmetologi tai plastiikkakirurgi ruiskuttaa juonteisiin vastaanotollaan. Galvaaninen laite ja hoitoaineet tukevat ilman piikkejä ja pistoksia kehon omaa toimintaa kollageenituotannon aktivoimiseksi. Tulokset ovat parempia, joskin hitaampia, kuin vieraan aineen ruiskuttamisessa kasvoihin. Nyt kuitenkin kyse on kehon omasta aktiviteetista. Siis peräti luomusta. Ja hoitoaika on yhteensä vain 5-10 minuuttia!

Hoidon hyödyt hyödyt on useimmiten saman tien silmin nähtävissä, mutta pitkäaikainen käyttö kääntää aikaa sitkeästi taaksepäin: iho kiinteytyy, verenkierto ja ihon kimmoisuus paranee, ihon punoitus vähenee ja rypyt ja juonteet siliävät. Hoidolla pystytään myös häivyttämään arpia ja palovammoja. Se tehoaa akneen, mustapäihin ja maksaläiskiin. Itselleni täysin mystisen itsetuhon, tupakoinnin, vuoksi kalvenneet kasvot saavat väriään takaisin, kun laite vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Myös turvotus vähenee. Tämä on itse koettu ja todeksi havaittu.

Toisin kuin monet kauneudenhoitotuotteiden valmistajat lupaavat, ei iho läpäise edes nanomikrobisia hoitoaineita. Vuonna 2012 valmistunut lääketieteellinen tutkimus todisti, että iho hoitaa sen tehtävän, joka sille on tarkoitettu: se ei päästä ihon alle sinne kuulumattomia partikkeleita. Toisin on, jos käytetään galvaanista sähköä. Siis juuri näiden laitteiden tuottamaa sähköä. Tämä tehostaa ihon eheytymistä, kiinteytymistä, kosteutumista ja ihohuokosten pienenemistä. Laite saa oikeasti kellon kääntymään takaisin menneeseen.

Toinen mahtava tehotuote, joka on saanut useita palkintoja, on tehogeeliä sisältävät kapselit. Näillä tehokapseleilla on kahden kuukauden takuu: jos näkyvää tulosta ei saada näkyviin tuona aikana tuotteen säännöllisellä käytöllä, saat rahasi takaisin. Usko tuotteeseen on siis vahva ja syystä. Kannattaa siis valokuvailla itseänsä aika ajoittain - vaikka tuskin tarvetta rahojen takaisin vaatimukselle tulee. Nämä "ihmekapselit" edistävät ihon kiinteytymistä ja kimmoisuutta, estävät kimmoisuuden katoamista ja kiinteyttävät ihoa. Näin ne muotoilevat silmien, kaulan, leuan ja leukalinjan ympärillä olevaa ihoa tuoden kiinteämmän ja nuorekkaamman ulkomuodon. Ja sen myötä huikean itsetunnon kohotuksen!


 Muista myös sisäinen ihon hoito: iho tarvitsee ravinteita ja antioksidantteja voidakseen hyvin ja ollakseen kuulas ja kirkas. Mikroravinteet vaikuttavat kaikkiin biokemiallisiin reaktioihin elämässä. Vitamiinit ja mineraalit ovat hyvinvoinnin perusta. Mm. B-vitamiinin puutos vaikuttaa nopeuttavasti ikääntymiseen ja E-vitamiinin, joka suojelee solukalvoa ja mitokondriota, nopeuttaa vanhenemisprosessia. Kyse ei siis ole vain ulkonäöstä vaan myös sisäisestä hyvinvoinnista, vanhenemisen mekanismista ja sen alkulähteistä. Sisäinen hyvinvointi näkyy kasvoiltasi.


Lopuksi voit vielä tutustua Ellit-verkkojulkaisun toimittajan, Pinja Landënin, koeajoon galvaanisen sähkön parissa. Laite siis sopii myös nuorille, jotka haluavata ylläpitää nuorekkaan ulkonäkönsä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti