sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Galvaanista sähköä - selluliittille kyytiä


Katso käyttäjien kommentteja (englanniksi)


Galvaanista sähköä on käytetty kauneudenhoidossa vuosikymmeniä. Sähkö on ainoa keino, jolla hoitavat aineosat pääsevät ihon läpi sinne, missä ne voivat oikeasti vaikuttaa ihoomme. Vuonna 2012 markkinoille tuli laite, joka mahdollistaa tämän sähkön voiman käytön myös kotona. Tämä laite on juuri se, jolla itse pääsin kesällä 2012 itsesäälin syövereistä ylös ponnistamaan ja vaikuttamaan itse omaan hyvinvointiini. Armoton höyläys toi tuloksia: läskiä alkoi sulaa ja vaatteet vaihtuivat pienempiin. Koska samalla aloitin uuden aktiivisen lahduttamisen, en pysty kertomaan sinulle, kuinka paljon senttejä suli missäkin ajassa, annan Anna-lehden artikkelin puhua puolestaan. Koekäyttäjä sai sulatettua lanteilta ja vyötäröstä noin sentin viikossa. Siis viikossa! Itsekin huomasin jossain vaiheessa, että päälleni menivät samat vaatteet, jotka aiemmin olivat käytössä olessani 7 kg kevyempi. Eli ylimääräisiä senttejä oli todellakin kadonnut sieltä mistä pitää.


Olen tosin tehnyt tämän eteen töitäkin: vaikka laitteen käyttöaika on 5 minuuttia (hoito vaikuttaa 2 vrk), olen tehnyt tuon 5 minuuttia kullekin reidelle, allille, vatsalle, peffalle ym. kerrallaan. Olen samalla katsonut telkkarista dokumenttejä ja sarjoja, joita muutenkin katsoisin. Hyvin käytettyä aikaa siis. Laitteen hankinta on todella ollut fiksu päätös: kun sentit katoavat, kasvaa motivaatio laihduttamiseen ja mieliala nousee potenssiin 2. Ei paha. Säästän lisäksi paljon rahaa: kävin litkujakson jälkeen 2011 kavitaatiossa = läskin sulatuksessa isoon hintaan. Tulokset eivät olleet yhtä hyviä, kuin omalla laitteellani, mutta hinta oli huikea. Lisäksi hoitoja olisi pitänyt toistaa ainakin viisi kertaa, että tulokset olisivat olleet näkyviä. Rahani riittivät kolmeen. Nyt voin tehdä laitteellani hoidon niin usein kuin haluan ja ehdin, eikä minun tarvitse lähteä sitä varten pois kotoa minnekään. Laitteeseen laittamani rahat olen säästänyt jo moneen kertaan verrattuna kavitaatioon.

Jos laite kiinnostaa, ota yhteyttä (antiaging.ojanen@gmail.com): rekisteröityneet tilaajat saavat laitteen ja muutkin loistavat tuotteet tukkuhintaan -30 %. Kerron halutessasi tarkemmin miten. Laitetta ja muitakin tuotteita voit tutkiskella täältä:www.nuskin.com Eikun höyläilemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti